igniteresearch-68px.pngifous_logo-68px.png  
icke-vinstutdelande.jpgsamarbetar-med-forskning.jpg
Arbetslag

Vi som arbetar på F-1

 

susanne.JPG
Susanne Engman, lagledare

Susanne är förskollärare som undervisar i matte, idrott, so och svenska med de yngre barnen. Hon tycker om att lyssna på och utmana elevers tankar och funderingar i sokratiska samtal. På fritiden går hon gärna på långa promenader och på Friskis och svettis. Hon tycker om att resa och umgås med vänner och sin familj.

susanne.engman@mimer.org

 

elin.JPG

Elin Jakobsen 

Elin är lärare och undervisar i matte, no, teknik och svenska i år f-1. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner, fjällvandrar, fiskar i havet och åker skidor.

elin.jakobsen@mimer.org

 

sofia2.JPG

Sofia Nassenius 

Sofia är barnskötare och har en lång erfarenhet av arbete med de yngre barn. Hon arbetar både i förskoleklassen och på fritids. Ridning och att umgås med vänner och familj är något hon gärna gör på fritiden.

sofia.nassenius@mimer.org

 

sofiewarn.jpg

Sofie Wärn

Sofie är vikarie, jobbar som resursassistent på skoltid och fritids. När hon är ledig tycker hon om att umgås med sin familj, vara ute i skogen och gå på fotboll.

sofie.warn@mimer.org

 

Linnéa N.png

Linnéa Nyström

Linnéa är lärare i fritidshem och har jobbat många år i förskola. Linnéa tycker om att arbeta med kreativa uttryck såsom drama och bild i skolan. På sin fritid tycker hon om att dansa bugg, plocka bär och svamp i skogen och spela strategispel.

linnea.nystrom@mimer.org

 

Therese Porath

 

 

lisat.jpg

Lisa Thölin

Lisa jobbar på skoltid som elevassistent, därefter jobbar hon på storfritids. Hon har jobbat på Mimer sedan September 2015. Lisa är 27 år gammal och på fritiden umgås hon gärna med sin familj och sina vänner.

lisa.tholin@mimer.org

 

Freinetskolan Mimer

Utvägen 25

761 63 Norrtälje

Telefon, Expedition: 0176 - 558 80

E-post: freinetskolan@mimer.org